Variphone gehoorbescherming

Weer leuk en goed nieuws!

Wij zullen vanaf de release show van ons nieuwe album gratis gehoorbescherming uitdelen aan ons publiek. Dit kan dankzij het gehoorbescherming bedrijf Variphone. Zij leveren de gehoorbescherming van veel bekende muzikanten (recente voorbeelden; Only Seven Left / Iris Kroes)

Wij vinden het belangrijk dat mensen hun oren beschermen, anders kunnen ze geen muziek meer luisteren. Aangezien wij energieke muziek maken, wat live hard klinkt, leek het ons beide een goed idee als wij Variphone‘s oordopjes uitdelen aan jullie. Deze oordoppen zijn vaak voor éénmalig gebruik geschikt maar op de site van Variphone kan je al voor weinig geld betere kopen:

Webshop van Variphone 

Hier volgt het verhaal hoe de dag verliep:

Ondanks dat Variphone in heel Nederland zit gingen Thom en Mark naar Purmerend om op bezoek te gaan bij het hoofdkantoor. We ontmoette elkaar s’ochtends heel vroeg in Utrecht en gingen met de trein naar Amsterdam. Een vreemde reis omdat Mark van de conducteur te horen kreeg dat hij niet lang meer te leven had. Gelukkig hoorde hij het verkeerd, de conducteur zei dat zijn ov-kaart geen lang leven meer had.


Uiteindelijk aangekomen in Purmerend liet Mark nieuwe op maat gemaakte gehoorbescherming maken en kregen we de doos met oordopjes voor jullie mee. We kregen nog de tip om ze in ieder geval tien minuten voor het optreden te geven zodat jullie ze alvast kunnen proberen voor wij beginnen met spelen. Na afloop gingen we weer naar Amsterdam, daar hebben we een pizza gegeten, een heerlijke pizza. Hieronder is Amsterdam te zien bij opkomst van de zon, foto van fotograaf: Thom Heusinkveld.

Wil je meer info? Schrijf je dan in voor onze nieuws alert, dan krijg je automatisch een mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Cheers,
Mark
Massive Magic

 

Getagged , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: