Band

Massive Magic, bestaande uit zanger en gitarist Arthur Stoker, drummer Thom Heusinkveld en bassist Mark Grasmayer, staat bekend om zijn energieke poprock. Bij live shows vullen ze het hele podium met zijn drieën. De muziek doet veel mensen denken aan een mix tussen Kings of Leon en Foo Fighters.

De band bestaat al enkele jaren en ze hebben al veel shows gespeeld. In 2011 speelden ze o.a. in het voorprogramma van Death Letters en speelden ze vaak shows in de grotere poppodia als De Vorstin, P60 en De Duycker.

Begin 2012 volgde een tour langs radiostations voor de release van hun album “Dance Machine”, welke uitgekomen is op 12 juli 2012. Bij de albumrelease in poppodium De Vorstin stond een zaal vol springende jongeren en genietende ouderen.

De bandleden zijn hardwerkende doe-het-zelvers, zo hebben zij zelf hun site, videoclips en albumhoezen gemaakt. Alle 1.000 albumhoezen hebben ze zelf beschilderd zodat ze allemaal uniek zijn.
Massive Magic blijft hard aan het werk om hun muziek ten gehore te brengen, zo komt binnenkort hun nieuwe videoclip uit van het nummer Lighters welke een primeur zal hebben op televisie.

%d bloggers liken dit: